A visszeresség általában veleszületett hajlam, kedvezőtlen munkakörülmény, ill. nőknél a terhesség, vénákra gyakorolt káros hatása következtében alakul ki. Lényege- a nyomásviszonyok megváltozása a mély és a felületes vénás rendszer között, melyet a felületes, ill. mélyvénákban kialakul, billentyű elégtelenség okoz. Káros hatása a vénás pangás, vénás elégtelenségben rejlik.

A visszerességnek nem csak kozmetikai jelentősége van. Nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy a visszeresség következtében kialakult vénás pangás károsítja a bőr vérellátását. Ennek következtében a gombás és más bakteriális fertőzés könnyebben alakul ki, mely mikro bőrrepedéseket okozva elősegíti a gyulladásos folyamatok így az orbánc kialakulását is, mely közvetve trombózishoz, ill. nyirokérgyulladáshoz vezet.  A visszeresség legsúlyosabb következménye a lábszárfekély kialakulása.

Ezért mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ezt a vénás pangást maximálisan csökkenteni tudjuk. Gyógyszeresen a visszerességet nem igazán tudjuk befolyásolni, és ha figyelembe vesszük azt, hogy egy doboz gyógyszer áráért egy pár kompressziós harisnyát vehetünk, vitathatatlan, hogy a harisnya mellett kell döntenünk.

A leghatékonyabb eljárás a műtéti megoldás és kompressziós harisnya viselése, de minden olyan eljárás, ami a pangást hivatott csökkenteni, elfogható és kipróbálandó.

A visszerek kezelésére az Fcare System rádiófrekvenciás készülékét használjuk, mely sokkal kíméletesebb a hagyományos lézernél, tekintettel arra, hogy sokkal kisseb hőmérsékleten éri el a kellő hatást és ez által kíméletesebb a környező szövetekre gyakorolt hatása is.

A beavatkozás altatás, vagy gerincérzéstelenítés, ill. vágás nélkül történik. Minimális traumatikus hatása következtében a beteg a harmadik napon munkába állhat.

A készülék kiválóan alkalmas hajszálerek, ill. az arcon megjelenő úgynevezett rosacea eltüntetésére is. A páciensek, akiket már kezeltek lézerrel, a rádiófrekvenciás kezelést sokkal kíméletesebbnek tartják, enyhébb fájdalomról számolnak be és nincs szükség a bőr hűtésére, mint a lézeres kezelés esetében.

BEJELENTKEZÉS RENDELÉSRE

Rendeléseink Budapesten hetente három időpontban, három helyszínen érhetők el. A részletekért kérjük tekintse meg „Bejelentkezés” oldalunkat!